VIDEO. Automatul de stridii

Data publicării:
stridii

Pentru clienţii care nu se pot abţine, proprietarul unei ferme de stridii din Franţa a găsit o metodă modernă de a le sta la dispoziţie non-stop. A inventat automatul de stridii.

Turiştii care ajunge pe Ile de Re, o insula a Franţei aflată pe coasta Atlanticului îşi pot cumpăra cutii cu stridii proaspete la orice oră din zi şi din noapte. Singura condiţie ...să aibă un card bancar, singura metodă de plată acceptată.

Christel Petinon, turistă: Este bine, 24h/24, putem veni la miezul nopţii dacă vrem, dacă ne este foarte poftă de stridii, este excelent. Sunt proaspete.

Bruno Petinon, turist: Este important pentru că iubim stridiile şi ne facem plăcerea de a le mânca direct de la sursă, de la crescătoria de alături.

Deşi automatul de stridii a fost o investiţie costisitoare, proprietarul fermei de stridii este mulţumit: spune că iese pe plus. Mai ales că speră să atragă un segment nou de clienţi.

Tony Berthelot, proprietar fermă scoici: Tipul de distribuţie pe care îl propunem acum corespunde modului de a consuma al tinerilor, care este ultrarapid, fie pe internet, fie prin magazine de acest tip.

Amatorii de delicatese pot cumpăra stridii proaspete la preţuri destul de accesibile, între 15 şi 34 de euro cutia. Dacă vor şi şampanie, însă, trebuie să vină cu ea de acasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri