Video. Cum a scăpat un britanic nevătămat după ce a trecut trenul peste el

Data publicării:
britanic beat tren

Camerele de supraveghere dintr-o gară din Marea Britanie au surprins imagini cu un bărbat în stare de ebrietate care a reuşit să scape ca prin minune de un accident mortal de tren întinzându-se între şine, relatează vineri Press Association.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Derek Acton, în vârstă de 44 de ani, a fost filmat deplasându-se ezitant pe peronul staţiei Harlow Mill, din Essex, după care bărbatul a coborât pe şine, potrivit Agerpres.

Practic, el s-a întins între şine cu doar câteva momente înainte ca un tren Greater Anglia să treacă prin staţie şi pe deasupra lui.

Paramedicii şi poliţia au fost chemaţi la faţa locului, dar Acton, din Pinner Road, scăpase nevătămat.

Acţiunile lui au provocat căilor ferate întârzieri ce ar fi produs pagube de 11.700 de lire sterline, potrivit Press Association.

Acton a fost condamnat pentru obstrucţionarea traficului feroviar de tribunalul competent, a anunţat poliţia transporturi britanică.

El a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunităţii, plata unei amenzi de 570 de lire sterline şi la o perioadă obligatorie de abstinenţă de 60 de zile.

"Sincer, Acton e norocos că e în viaţă", a declarat inspectorul Steve Webster, din cadrul poliţiei transporturi.

"În starea de ebrietate în care se afla, a coborât pe şine şi s-a întins în faţa unui tren care se apropia cu viteză. Acţiunile lui au fost stupefiante. Sper că Acton va respecta cerinţele de muncă în folosul comunităţii şi de abstinenţă. De asemenea, sper că va sta departe de şine şi va evita implicarea într-un astfel de incident foarte aproape de a deveni mortal", a mai spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri