VIDEO | Imagini șocante cu Angela Merkel. I s-a făcut rău în timpul unei ceremonii oficiale

Data actualizării: Data publicării:
merkel tremura ceremonie

Cancelarul german a început să tremure necontrolat în timpul ceremoniei de primire la Berlin a noului preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Angela Merkel părea că abia mai reuşeşte să stea în picioare, atât de severe erau spasmele. La un moment dat, şi-a cuprins o mână cu cealaltă, pentru a-şi controla tremuratul. 

Deşi era evident că nu se simţea bine, a reuşit să ducă la bun sfârşit ceremonia.

Întrebată de jurnalişti dacă sunt motive de îngrijorare în privinţa sănătăţii sale, Angela Merkel a spus că nu e nimic serios. Era doar deshidratată. „Între timp, am băut cel puţin trei pahare cu apă. Era evident că exact asta mi-a lipsit. Acum mă simt foarte bine”, a spus ea.

Şi totuşi nu e prima dată când trece prin astfel de momente. Presa germană scrie că i s-a făcut la fel de rău în timpul unei vizite în Mexic.

Presa germană citează un specialist care spune că nu i se par întemeiate suspiciunile unui eventual Parkinson în cazul Angelei Merkel și mai degrabă i se pare că e vorba despre o deshidratare, când se pierd electroliți, mai ales că la Berlin este foarte cald. În plus, Angela Merkel și-a revenit foarte repede după aceea, ceea ce îndepărtează ideea unei afecțiuni mai grave.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri