Cerșetor român, hrănit cu pastă de dinți. Un vlogger riscă închisoarea pentru farsa sa

Data actualizării: Data publicării:
reset

Un vlogger din Barcelona a vrut să filmeze o farsă amuzantă pe care să o urce apoi pe contul său de Youtube, însă gluma de prost gust pe care a făcut-o l-ar putea băga în închisoare. Procurorii spanioli au cerut doi ani de închisoare pentru Kanghua Ren, după ce acesta i-a dat biscuiți umpluți cu pastă de dinți unui cerșetor înfometat, scrie Gizmodo. Cerșetorul era din România.

Tânărul în vârstă de 20 de ani avea un canal de Youtube cu peste 1,2 milioane de fani și spera să obțină sute de mii de vizualizări pentru „farsa” pusă la cale. El a înlocuit crema din cinci biscuiți cu o pastă de dinți, apoi i-a oferit unui cerșetor în vârstă de 52 de ani și a filmat întâmplarea. Potrivit The Telegraph, cerșetorul se numește Gheorghe L. și este din România.

În imagini, se vede cum omul fără adăpost mănâncă biscuiții, în timp ce Ren este auzit spunând că „poate am cheltuit ceva, dar să privim partea bună a lucrurilor: asta o să te ajute să îți cureți dinții. Nu cred că s-a mai spălat pe dinți de când a rămas sărac”.

Autoritățile s-au autosesizat după ce bărbatului fără adăpost i s-a făcut rău și a început să vomite, la scurt timp după consumarea biscuiților. El le-a spus polițiștilor că s-a temut pentru viața sa când a aflat că Ren este celebru pe internet.

Tânărul a şters videoclipul de pe contul său de YouTube şi i-a oferit cerşetorului român 300 de euro. Cu toate acestea nu scapă de probleme. Vlogerul a fost pus sub acuzare pentru infracțiuni contra integrității morale.

Din filmarea urcată pe Youtube, procurorii estimează că Ren ar fi încasat 2.180 de euro din publicitate. Dacă va fi condamnat, tânărul riscă să stea doi ani în spatele gratiilor și să îi plătească victimei sale daune morale în valoare de până la 30.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri