VIDEO. Lecții de viață, cu Vladimir Putin

Data actualizării: Data publicării:
putin intalnire tineri - kremlin ru

Lecţii de viaţă şi de istorie, marca Vladimir Putin. S-a întâmplat la o întâlnire televizată pe care preşedintele Rusiei a avut-o cu mai mulţi tineri, cărora le-a răspuns la diferite întrebări. Una dintre cele mai aşteptate a fost, desigur, dacă va candida din nou la alegerile de anul viitor. Putin a mărturisit că deocamdată se mai gândeşte dacă vrea să stea încă şase ani la Kremlin. A promis, totuşi, că dacă va decide acest lucru nu va aduce modificări Constituţiei, pentru a beneficia de un număr nelimitat de mandate.


- Ce veţi face după ce veţi renunţa la postul de preşedinte? a vrut să știe un tânăr.

Vladimir Puțin: Nu m-am hotărât încă dacă voi renunţa sau nu la postul de preşedinte. Mă voi gândi la următorul pas abia după ce îmi voi răspunde eu însumi acestei întrebări.

Mai în glumă, mai în serios, Vladimir Putin a evitat să spună clar dacă anul viitor va candida pentru un nou mandat în fruntea Rusiei. Liderul de la Kremlin a adoptat, însă, un alt ton atunci când a venit vorba de rămânerea sa pe termen nelimitat la conducerea ţării.

„Am avut ocazia, chiar mi s-a cerut la un moment dat să aduc modificări Constituţiei. Nu am făcut-o şi nici nu intenţionez să o fac. Totul e scris în Constituţie, iar eu nu m-am decis încă dacă îmi voi continua munca, voi vedea... ”, a răspuns Vladimir Puțin.

Liderul de la Kremlin le-a vorbit tinerilor ruşi şi despre evenimentele importante din viaţa sa. La loc de cinste stă unul dintre momentele definitorii ale istoriei, des amintit de actualul lider de la Kremlin.

„Cred că, dincolo de toate, prăbuşirea Uniunii Sovietice. Îmi pare rău, este un răspuns de om mare, dar întrebarea a fost, la rândul ei, una de om mare”, a spus președintele.

Spre deosebire de omologul său american Donald Trump, care postează aproape zilnic pe Twitter, Putin a mărturisit că nu navighează aproape deloc pe Internet. Nu fiindcă nu i-ar plăcea, ci pentru că nu are timp. Are însă timp să reflecteze asupra sensului vieţii, după cum le-a mărturisit tinerilor ruşi:„Dacă ne gândim la principalele valori din viaţă, acestea sunt trei: viaţa însăşi, care e cea mai mare comoară, apoi dragostea şi libertatea”.

Citiți și: 

Vladimir Putin, dezvăluiri despre viaţa personală

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri