A fost lansat dispozitivul care împăturește hainele

Data actualizării: Data publicării:
laudroid

Cel mai mare târg de electronică din lume a ajuns la final. Timp de patru zile, vizitatorii de la CES au fost martorii viitorului. Au fost zeci de lansări de produse, care de care mai interesante. Printre ele, mijloace de transport neconvenţionale, drona care face selfie-uri şi dulapul-robot care-ţi împătureşte hainele.

Faceţi cunoştinţă cu bicicleta electrică a viitorului. Poate parcuge 50 de kilometri cu o singură încărcare a bateriei, iar viteza ei maximă este de 40 de kilometri pe oră. E modalitatea perfectă de a te plimba fără să depui prea mare efort, o laudă inventatorii ei.

Există variante şi pentru cei care s-au săturat să-şi care rucsacul în spate. Iar aceasta variantă se numeşte Movpak.

Acesta este un rucsac obişnuit, iar cu o singură mişcare poţi să-l transformi într-un skateboard electric, mai uşor de condus decât unul normal.

Rămânem în zona transportului şi facem cunoştinţă cu acest scuter. La prima vedere, unul normal, numai că datorită display-ului său, poţi afla ultimele ştiri sau informaţii apărute pe reţelele de socializare.

Târgul de electronică din Las Vegas se adresează şi gospodinelor. Laundroid este un dispozitiv asemănător unui dulap, care-ţi împătureşte hainele. Arunci rufele înăuntru, îl programezi şi aştepţi să-şi facă treaba. A stârnit deja un interes deosebit şi a adunat investiţii de 60 de milioane de dolari.

Mi-am întrebat soţia ce îşi doreşte cel mai mult, un lucru pe care nu-l poţi găsi nicăieri, ceva greu de inventat. Iar ea mi-a spus imediat că şi-ar dori un dispozitiv de împăturit haine”, spune Shin Sakane, inventator.

Şi fiindcă dronele au devenit o modă în toată lumea, o companie a venit la CES cu Roam-E. Este ideală pentru selfie-uri, fiindcă memorează configuraţia feţei utilizatorului. Prin umare, îl urmăreşte în permanenţă şi îl fotografiază ori de câte ori acesta doreşte, cu ajutorul telefonului mobil.

(Sursa: Digi24)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri