Au fost inventați blugii care se conectează la GPS-ul telefonului

Data actualizării: Data publicării:
blugi gps

Încă nu s-a închis târgul de electronică din Las Vegas, iar lumea continuă să facă cunoştinţă cu cele mai noi gadgeturi. Şi nu sunt deloc puţine, fie că vobim de blugii care se conectează la GPS-ul telefonului mobil, de dispozitivul care te transformă în Superman sau de maşina cu o minigrădină instalată în bord.

„Toată lumea vrea să zboare, e visul omenirii. Am încercat să facem ceva care transformă exerciţiile fizice în ceva uşor”, afirmă Michael Schmidt, inventator.

O combinaţie de Superman şi exerciţii fizice. Asta propune o companie din Statele Unite, care a venit la târgul de electronică din Las Vegas cu Icaros. Este un dispozitiv de opt mii de dolari, care le oferă pasionaţilor o senzaţie unică.

„E foarte bun pentru muşchii de mici dimensiuni, îţi menţine coloana vertebrală dreaptă, aşa că cei care stau mult timp într-o poziţie ar trebui să-l folosească din plin”, adaugă Michael Schmidt, inventator.

O altă companie are o propunere interesantă - vorbitul la telefon fără telefon. E vorba, mai exact, de o bandă specială, care poate fi montată pe încheietura mâinii şi e conectată prin bluetooth la telefonul mobil din buzunar.

Banda este dotată cu un dispozitiv care transmite vibraţii de-a lungul mâinii, iar sunetul este amplificat atunci când îmi lipesc degetul de ureche. Este dotată cu un microfon în care vorbesc...să vedem dacă funcţionează...da, funcţionează”, spune Marc Cieslak, reporter BBC.

Târgul de electronică vine şi cu oferte pentru cei care nu vor să ţină telefonul în mână atunci când folosesc GPS-ul dispozitivului. E suficientă o pereche de blugi, conectată la telefonul mobil.

Există două cipuri instalate pe partea dreaptă şi pe partea stângă, iar atunci când mergi, ele vibrează în funcţie de direcţia în care ar trebui să te deplasezi. Atunci când mergi în direcţia greşită, vibrează amândouă”, spune Monica Mogavero, inventator.

Maşinile inteligente au atras şi ele atenţia la târgul din Las Vegas. Există autoturisme dotate cu propriile drone, dar şi cele cu un spaţiu extrem de generos pentru şofer. Iar ultima modă...maşinile cu grădină încorporată, pentru promovarea unui stil de viaţă cât mai eco.

(Sursa: Digi24)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri