Foto/Video. Seat a prezentat Tarraco, SUV-ul cu 7 locuri al mărcii

Data publicării:
668084l

Seat a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tarraco. Cel de-al treilea SUV dezvoltat de iberici va putea fi comandat și într-o versiune cu 7 locuri. Spaniolii au pregătit patru motorizări, două niveluri de echipare și o mulțime de sisteme de siguranță, scrie Automarket.ro.

175709l
175709l

Cel mai mare SUV dezvoltat până în acest moment de Seat promite să ofere „sportivitate, confort, tehnologie, calitate și nu în ultimul rând, emoție”.

Seat Tarraco are o lungime de 4.735 de mm și o înălțime de 1.658 de mm. Reprezentanții producătorului spaniol spun că SUV-ul va oferi spațiu suficient pentru toți pasagerii.

SUV-ul va fi oferit cu faruri full-LED, iar caroseria va putea fi comandată în 8 nuanțe: Dark Camouflage, Oryx White, Reflex Silver, Atlantic Blue, Indium Grey, Beige Titanium, Deep Black și Uranus Grey. Ibericii spun că noul SUV va fi disponibil pentru comandă în versiunile Xcellence și Style.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Noul Seat Tarraco va putea fi comandat atât într-o versiune cu 5 locuri, cât și într-o variantă cu 7 locuri. Pentru moment, reprezentanții Seat nu vin cu informații despre volumul portbagajului oferit în funcție de cele două configurații.

Pre-comenzile pentru noul Seat Tarraco încep în luna decembrie.

Mai multe informații despre noul SUV Tarraco citiți AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri