Modalitate nouă de transport. Mașini electrice, accesibile prin aplicația de mobil

Data publicării:
masina electrica madrid

Primul gest pe care trebuie să-l faci pentru a beneficia de serviciile acestor maşini electrice este unul foarte simplu şi modern. Trebuie să te înregistrezi pe o aplicaţie mobilă de pe telefon prin care trebuie să demonstrezi faptul că ai un permis de conducere valabil şi să treci şi o carte de credit în această aplicaţie. Apoi, aplicaţia îţi arată unde se află cea mai apropiată maşină faţă de locul în care te afli. Noi am găsit-o pe aceasta şi o vom folosi exact atâtea minute câte vom avea nevoie de a merge din nordul Madridului până în centrul capitalei Spaniei.

Pornim la drum. Maşina are un sistem inteligent conectat la satelit prin care în orice moment poţi afla câte minute ai consumat şi cât costă deplasarea.

Pentru doar 19 eurocenţi pe minut ai la dispoziţie o maşină extrem de atrăgătoare, cu scaune de piele, sistem de navigaţie via satelit, extrem de rapidă, dar pentru cine nu este obişnuit să conducă o maşină electrică este anunţul pe care-l poţi găsi pe ecranul de la GPS în momentul în care urci în maşină: Atenţie! motorul nu face zgomot.

Şoferii sunt foarte încântaţi, mai ales că ies mai ieftin decât dacă şi-ar folosi maşina personală.

În traficul aglomerat, aceste maşini electrice de două locuri mai au un avantaj. Poţi găsi mult mai uşor un loc de parcare.

Am folosit aşadar maşina numărul 327 din cele 500 care se află la dispoziţia celor 60 de mii de utilizatori înregistraţi până acum pentru a folosi aceste maşini electrice. Maşina se închide singură şi îşi aşteaptă aici fără să trebuiască să plăteşti niciun fel de taxa de parcare urmatorul client. Deja are atât de mare succes acest sistem încât au aparut şi alte companii care oferă acelaşi gen de servicii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri