Un cunoscut vlogger auto din Marea Britanie pune la zid Dacia Duster

Data actualizării: Data publicării:
dacia duster

Dacia Duster, una dintre cele mai bine vândute maşini la nivel european, nu este şi pe placul britanicilor. Unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri auto din Regatul Unit a avut numai critici: versiunea standard nu are radio, interiorul anost, iar la testele de siguranţă a obţinut doar trei stele. Cât despre calităţi: noul Duster a primit puncte în plus pentru că este spaţios, dar şi uşor de condus în oraş, atunci când viteza este mică.

Mat Watson, editorialist auto: „Aceasta este noua Dacia Duster. Este un SUV ieftin. Dacia este o companie românească, dar deţinută de francezi. 10.000 de lire sterline? Este o nebunie pentru o versiune standard. De exemplu, versiunea standard este disponibilă doar pe alb. Asta-i tot ce poţi avea. O singură culoare! Da! De asemenea, nu ai parte de dotări precum un radio. Da! O maşină modernă fără radio. Nu are nici aer condiţionat. Imaginaţi-vă, o maşină de familie, pe o astfel de vreme, fără aer condiţionat. Toată lumea va transpira şi veţi avea o familie nefericită.

Primeşti un sistem de navigaţie prin satelit, cu ecran tactil de 7 inch, are un sistem de operare în regulă, atât pot să spun. Poţi naviga în meniu rezonabil de uşor, dar designul sistemului este anost, grafica este plictisitoare, este ştearsă, răspunsul la comenzi este destul de lent.

Interiorul este foarte, foarte monoton.

Această maşină (pe care o testez, n.r.) costă peste 13.000 de lire sterline. Minunat! Dar uite o problemă. Îţi dă un sentiment de ieftin. Ce pot să fac este să apelez la o aplicaţie şi să configurez un Renault Kadjar, vă amintiţi, Renault deţine Dacia, şi poţi obţine o maşină chiar foarte bună.

Îmi pare rău Dacia, dar chiar aşa este. În ce priveşte spaţiul de depozitare, este în regulă.

Nu îţi poţi lua niciun model de Dacia Duster cu frâne de urgenţă şi acesta este motivul pentru care a primit doar 3 stele la testele de siguranţă, în timp ce rivali de pe piaţa SUV-urilor au obţinut 5. Oglinda interioară nu are lumină pentru a-ţi lumina chipul frumos. Sistemul electric pentru geamuri este foarte zgomotos.

Această versiune de Duster vine în dotarea standard cu o cameră video. Imaginea nu este cea mai bună, dar este mai bine decât nimic. De asemenea este dotată cu patru camere pentru o vedere panoramică.

Pentru oraş este destul de bună, vizibilitatea este bună şi acestea te ajută să vezi ce faci. De asemenea, Dacia a făcut volanul cu 30% mai uşor decât la versiunea mai veche, iar asta îl face uşor de manevrat la viteză redusă. Suspensiile sunt şi ele foarte fine, ceea ce ajută la absorbirea şocurilor date de denivelări şi gropi.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri