VIDEO | Noile Mercedes Clasa G și Ford Ranger, prezentate la Detroit

Data publicării:
mercedes

Salonul auto de la Detroit şi-a deschis ieri porţile pentru presă. Marile companii din industrie și-au prezentat cele mai noi şi mai performante modele. Şi anul acesta, atenţia se îndreaptă tot asupra maşinilor mari şi a SUV-urilor, preferatele americanilor.

Noul model Mercedes-Benz G-Class a fost lansat cu fast la Detroit. Invitat special la prezentare a fost celebrul actor Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger, actor: „Terminator” îşi respectă promisiunea. Aşa cum ţi-am spus, Dieter, este o mare onoare să fiu aici, la acest eveniment şi la prezentarea noului G-Wagon, pentru că eu conduc un astfel de model de 25 de ani, ador această maşină, este SUV-ul meu preferat.

Reprezentanţii gigantului german spun că modelul 2019 a primit cea mai importantă restilizare din istorie, dar şi-a păstrat forma pătrăţoasă care l-a consacrat. Legendarul off-road este acum cu 5 centimetri mai lung, cu aproximativ 12 centimetri mai lat, iar interiorul îşi răsfaţă pasagerii cu finisaje din lemn şi piele.

Noul model Mercedes-Benz Clasa G dezvoltă 422 de cai şi are transmisie automată cu 9 trepte. Va avea un preţ de pornire de aproape 110 mii de euro.

Ford a venit la salon cu noul Ford Ranger

Raj Nair, preşedintele Ford pentru America de Nord: Doamnelor şi domnilor, acesta este Ford Ranger, cu totul nou din America de Nord şi gata să ajute Ford să-şi ocupe locul pe piaţa camionetelor de dimensiuni medii.

Ford Ranger a primit un amplu facelift atât la exterior, cât şi la interior. Este maşina cu care compania americană speră să câştige piaţa camionetelor de dimensiuni medii.

Constructorul a anunţat că îşi va majora investiţiile în autovehiculele electrice la 11 miliarde de dolari până în 2022, când ar urma să fie disponibile 40 de modele hibride şi complet electrice.

Salonul de la Detroit îşi va deschide porţile pentru public pe 20 ianuarie şi aşteaptă aproximativ 700 de mii de vizitatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri