2.0. Ce noutăți aduce Samsung prin Galaxy S10? Cel mai puternic smartphone de până acum se lansează mâine

Data publicării:
galaxy S10 samsung

Samsung se pregăteşte de lansarea celui mai puternic smartphone de până acum.

Iulia Ionescu, realizatoarea emisiunii 2.0, va fi mâine la Londra, la prezentarea oficială a noului Samsung S10.

Ce se stie până acum despre noul S10?

Iulia Ionescu, realizator 2.0: Samsung se laudă că acesta este cel mai puternic smartphone realizat de ei până acum, iar din ce am văzut în clipurile de prezentare care au apărut deja pe internet se pare acesta va fi destul de diferit față de celelalte dispozitive din aceeași categorie. Am observat un senzor de amprentă integrat în display, un ecran fără notch, posibilitatea unei încărcări wireless și o cameră video frontală care pare să filmeze 4K.

Cele trei versiuni de Samsung Galaxy S10 care vor fi lansate mâine sunt: Galaxy S10 E, un fel de model Lite, Galaxy S10 standard și Galaxy S10 Plus. Dintre toate, evident, Samsung Galaxy S10 Plus ar avea cel mai mare preț.

Iulia Ionescu, realizator 2.0: Vestea bună este că în Statele Unite telefonul este disponibil deja pentru precomenzi. A fost inițiat inclusiv un sistem de trade IN prin care poți să-ți schimbi telefonul vechi pentru a obține o reducere la achiziționarea noului Samsung S10. Reduceri destul de consistente, de până la 550 de dolari. Prețul unui S10 va fi în jur de 1.500 de dolari.

Ce mai lansează Samsung

Iulia Ionescu, realizator 2.0: Sunt șanse foarte mari să asistam si la prezentarea primului telefon pliabil de la Samsung. Galaxy Fold. Zilele acestea au apărut tot felul de informații despre device-urile pe care Samsung urmează să le lanseze. Un singur lucru este cert, vom avea parte cu siguranță de multe surprize.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri