Video Ebo, gadgetul care îți distrează pisica atunci când ești plecat de acasă

Data actualizării: Data publicării:
pisica se joaca cu ebo, gadget pentru animale de companie
Ebo, gadgetul care distrează animalele de companie

El este Ebo, noul prieten al pisicii tale. Este un robot inteligent care va deveni parte din familia voastră. 

Viața omului modern presupune stat la birou cu orele, așa că animalele noastre de companie ne cam duc dorul. Tehnologia vine cu o variantă extrem de haioasă și practică pentru a anima atât animăluțul de acasă, dar și pentru a te ține pe ține la curent cu activitățile lui. 

Ebo are o cameră inserată și este logat la o aplicație. Te poți conecta live și vezi exact ceea ce se întâmplă acasă. Puteți chiar să înregistrați scurte materiale video și apoi să le postați pe rețele de socializare. Știm, sunt multe pisicuțe celebre, unele cu milioane de urmăritori, care s-ar bucura teribil de această inovație. 

Ebo este realizat din materiale prietenoase pentru pisică, astfel încât cei doi se pot juca în voie toată ziua. Indiferent de cât de mult se aleargă și se învârt, Ebo va ateriza de fiecare dată pe propriile picioare, exact cum face și pisica. Roboțelul are senzori performanți de mișcare încorporați, astfel încât scanează camera și găsește spațiul de joacă perfect. Va ocoli fiecare obstacol și mai mult, poate chiar vorbi cu animalul tău. Când e vremea de somn, Ebo se retrage cuminte la stația sa de încărcare și va reporni joaca la ora setată de ține. 

Pentru cei care vor să știe chiar tot, pot pune și o zgarda specială pisicii, din același pachet cu Ebo, tot inteligență, care măsoară fiecare pas al pisicii. Va monitoriza complet întreaga ei activitate. 

Ei bine, știam că roboții ne vor lua mare parte din joburi, dar se pare că mai nou, se pricep și să se joace  cu pisica de acasă. 

Redactor: Anca Grădinariu

Editor web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri