Secretul vloggerilor care strâng zeci de milioane de vizualizări pe internet. Cum s-a transformat un hobby în meserie

Data actualizării: Data publicării:
turneul vloggerilor

Cei mai cunoscuți vloggeri ai momentului în România s-au întâlnit joi seara cu fanii din Oradea. Selly, Lino Golden, Diana Condurache și Alex Alvarez sunt doar câteva dintre numele sonore care s-au reunit în primul turneu național al vloggerilor. Tinerii care strâng zeci de milioane de vizualizări pe internet și-au dat întâlnire cu peste 500 de tineri orădeni care i-au aclamat și au dansat pe ritmurile muzicii lor.

Selly a început să facă vlogging în urmă cu câțiva ani, iar acum contul său de youtube este cel mai urmărit din România, cu aproape 1,6 milioane de abonați. Totul a început ca o pasiune ce s-a transformat treptat într-o meserie. Este atent să fie un exemplu pozitiv, pentru că mulți dintre fanii săi sunt minori.

„Este un pic mai dificil să-ți asiguri un trai și un venit constant în momentul în care ești mic și e o piață foarte dinamică, dar dacă ai un fanbase stabil și faci asta constant cu perseverență, într-un an, doi, trei… Încercăm să nu sărim calul cu nimic. Să nu fie nimic care ar putea fi interpretat ca fiind dăunător pentru audiența noastră", a explicat vloggerul Selly.

Mulți tineri au descoperit în youtube o platformă pe care se pot exprima liber și pot vorbi deschis despre ceea ce simt și cred. Lino Golden este cântăreț, dar recent s-a apucat și de vlogging. Până acum a reușit să strângă pe platforma sa peste 500.000 de abonați.

„E o formă extremă în care poți să fii cum vrei tu pe internet. Poți să fii artist, vlogger, să te exprimi 100% liber. De asta e atât de importantă platforma asta Toți copiii cărora în viața reală le e rușine să se afișeze cu prietenii lor, preferă să se filmeze, să se pună pe youtube și acolo sunt exact ca-n realitate", spune Lino.

Mai mulți vloggeri celebri participă, în premieră, la un turneu național al vloggerilor care a ajuns și la Oradea.

“Noi primim zilnic mesaje de genul “când veniţi acolo?” și de asta am considerat că e cazul să facem un turneu care să aibă o parte educativă cât și o parte de divertisment", a detaliat Selly.

„În general chiar suntem uimiți de faptul că ne apreciază atât de mult și de faprul că vor să vadă tot mai mult din viața noastră și vor să vadă tot mai mult din ceea ce le oferim”, se bucură Alex Alvarez, vlogger.

Pe lângă discuții despre video-blogging, publicul a avut parte de un concert susținut de trupa 5GANG și Lino Golden.

500 de spectatori au participat la Oradea, la Turneul vloggerilor. Prețul unui bilet a început de la 40 de lei, iar pentru cei care au vrut să-și facă selfie-uri cu youtuberii lor preferați a trebuit să plătească suma de 100 de lei.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Ticu Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri