Bonton. Zone mai puțin cunoscute din România, promovate de actrițe din Taiwan, Italia sau SUA

Data publicării:
bonton biking

Actriţe din Taiwan, Italia sau Statele Unite ale Americii sunt protagonistele unor videoclipuri de promovare a României. Proiectul se numeşte „Biking în România” şi aparţine unor tineri din Harghita care şi-au propus să prezinte zone mai puţin cunoscute din ţara noastra, la care poţi ajunge cel mai bine cu... bicicleta. Întreaga poveste o aflaţi duminică, de la ora 17:30, la emisiunea Bonton.

Bună, numele meu este Tsao Hsuan şi sunt din Taiwan. Sunt în România şi mă bucur de o călătorie extrordinară.

Tânăra actriţă din Taiwan este protagonista unui videoclip de promovare a localităţii Izvorul Mureşului. Ea a acceptat provocarea celor de la „Biking în România”, un proiect care îşi propune să prezinte zone mai puţin cunoscute din ţara noastră prin clipuri video inedite.

Eva Triff, cofondator Biking în România: Ne-am gândit că ar fi mult mai bine şi am vrea să promovam România şi peste hotare. Şi cine poate să facă lucrul acesta mai bine decât o actriţă străină, care atunci când ajunge acasă, poate să vorbească despre întâmplările pe care le a avut aici cu noi, despre oamenii cu care s a intalnit, despre locuri, despre tot ce au vazut aici si clar le am ales sa fie ambasadorul proiectului nostru.

Bună, ma numesc Adrienne Deming si sunt din Statele Unite ale Americii. Sunt in Băile Tuşnad în România, este un loc frumos cu oameni minuaţi si priveliştea e magică.

Proiectul „Biking în România” s- a lansat acum doi ani şi este făcut voluntar de patru tineri din satul Voşlăbeni, judeţul Harghita. Până acum au fost filmate videoclipuri de prezentare ale zonelor: Izvorul Mureşului, Tuşnad, Borsec şi Sfântul Gheorghe.

Costi Triff, cofondator Biking în România: Încercăm să nu repetăm ţara de provenienţă a actriţelor, adică să aducem câte o actriţă dintr o ţara diferită pentru fiecare episod şi sa proiectam imaginea si locurile pe care le viziteaza actriţa respectivă prin prisma viziunilor lor: cum descoperă oamenii, locurile, mâncarea.

 Întreaga poveste a proiectului care descoperă România pe bicicletă o aflaţi duminică, de la ora 17:30, la emisiunea Bonton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri