METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Data publicării:
Vant meteo vremea GettyImages noiembrie 2015

În orele următoare norii vor fi mai numeroşi în regiunile montane, dar şi în cele vestice şi sud-vestice, însă ploile însoţite de fenomene electrice vor apărea doar pe arii restrânse. Totuşi, vântul va avea intensificări în acele regiuni, iar temperaturile nopţii se vor situa între 2 grade în depresiuni şi 12 grade în Banat.

În Bucureşti, se anunţă o noapte liniştită. Norii vor fi puţini, vântul va adia uşor, iar temperaturile vor coborî până la 7 grade la periferia oraşului.

Mâine, vremea va fi plăcută în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime care vor fi cuprinse între 15 şi 22 de grade Celsius, iar cele mai ridicate valori vor fi în sud şi în est. Norii se vor înmulţi în majoritatea regiunilor şi va ploua local în sud-vest şi la munte. Aversele, însoţite şi de vânt, se vor extinde în timpul nopţii în tot sudul ţării, iar la altitudini mari va apărea lapoviţa.

În Bucureşti, mâine norii îşi vor face apariţia din când în când, dar aversele cu descărcări electrice vor veni abia în cursul nopţii. Vântul îşi va face simţită prezenţa, iar temperaturile vor reuşi să mai urce până la 20 de grade Celsius, în timp ce presiunea aerului ca scădea semnificativ.

Spre mijlocul săptămânii, ploile vor deveni insistente, iar vremea se va răci peste tot. În jumătatea de sud a ţării, se vor acumula cantităţi de apă de peste 25 de litri pe metru pătrat şi va cădea grindina. În zonele montane înalte vor fi ninsori şi lapoviţă, iar vântul va sufla cu putere. Vremea se va îndrepta joi, mai ales în regiunile vestice şi nordice unde maximele vor trece de 20 de grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri