METEO. Ploi și ninsori, începând de mâine

Data publicării:
Ploaie vreme meteo GettyImages septembrie 2015

Cel mai mult va ploua în Banat, Oltenia și vestul Munteniei. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp, iar la altitudini mari va ninge.

În afară de ploi și ninsori, va bate și vântul, în partea de sud și sud-est a țării, unde la rafale, vitezelor vor atinge 50-60 km/h.

Temperaturile vor scădea mâine și poimâine din cauza norilor și a ploilor, dar rămân în continuare mai mari decât ar fi normal în această perioadă, cu maxime între 8 și 17 grade C.

În această noapte în București, cerul va avea înnorãri temporar accentuate, iar spre dimineaţã vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã, mult mai ridicatã decât ar fi normal la aceastã datã, va fi de 5...7 grade.

Miercuri, deşi valorile termice diurne vor fi mai scãzute decât cele din zilele anterioare, vremea se va menţine caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 13, 14 grade, iar cea minimã de 6, 7 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri