Meteo. Temperaturile vor crește în mare parte din țară

Data publicării:
GettyImages-89835694

Ziua de astăzi va fi frumoasă în întreaga ţară. Cerul senin va duce la o creştere treptată a temperaturilor care vor trece de 30 de grade Celsius în aproape toate regiunile. În zona de câmpie din vest şi sud-vest se va instala canicula, iar disconfortul termic va fi ridicat, în timp ce, mai răcoare va fi doar pe litoral şi la munte. Maximele vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade Celsius.

Vreme va fi însorită şi foarte caldă, astăzi, în Bucureşti. Termometrele vor indica până la 33 de grade Celsius la umbră, iar vântul nu va răcori prea mult atmosfera. Presiunea atmosferică va mai scădea puţin şi va ajunge la valori normale pentru această zonă geografică.

Vremea se mai încălzeşte puţin şi la munte, faţă de zilele precedente, pentru că soarele va străluci în voie. Vântul va avea unele intensificări doar pe crestele mai înalte.

La malul mării, norii nu vor apărea pe parcursul zilei, aşa că se anunţă vreme bună pentru plajă. Temperaturile vor fi plăcute, cu valori de până la 28 de grade Celsius în aer şi 26 în apa mării. Atenţie însă, radiaţia ultravioletă va avea valori periculoase pentru sănătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri