METEO. Vremea în următoarele zile 

Data publicării:
VREME VARA GettyImages-175165960 1

Temperaturile vor continuă să fie plăcute luni, în mare parte din ţară şi doar izolat, în Lunca Dunării se pot atinge 34 de grade. Norii se vor înmulţi după-amiază în zona de munte şi prin Transilvania unde vor apărea averse cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Punctiform, cantităţile de apă pot ajunge la 20 de litri pe metru pătrat.

Locuitorii Capitalei vor scăpa de caniculă luni pentru că după prânz nu se vor depăşi 32 de grade Celsius. Soarele va străluci, vântul va adia uşor, iar presiunea aerului va scădea spre valori mai puţin confortabile.

Cei aflaţi la munte vor avea parte şi de reprize de ploi, chiar torenţiale din loc în loc, însoţite de tunete, fulgere şi vânt. Izolat, cantităţile de apă pot deveni importante. Temperaturile maxime vor fi în jur de 20 de grade Celsius în majoritatea masivelor.

La malul mării vântul va mai crea unele probleme turiştilor aflaţi pe plajă, dar temperaturile vor fi plăcute şi vor ajunge până la 29 de grade Celsius în unele staţiuni. Norii vor lipsi întreaga zi, iar apa mării va avea temperaturi ridicate, de până la 28 de grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri