Prognoza meteo. Temperaturile vor depăși 25 de grade Celsius

Data publicării:
Vremea meteo soare cu nori decembrie cald agerpres 8127286

În ţară, în perioada următoare temperaturile vor continua să crească, iar vremea va deveni deosebit de caldă. Cele mai ridicate maxime, de până la 26...27 de grade sunt de aşteptat vineri şi se vor înregistra la câmpie şi la podiş. Sâmbătă, în schimb vremea se va răcori, dar nu peste tot, în Banat şi Oltenia se vor mai atinge, la amiază, 25 de grade. Ploile vor fi prezente în zilele viitoare prin nordul ţării, dar pe arii restrânse şi în regiunile vestice, centrale şi montane.

În Bucureşti, acum, plouă trecător în unele cartiere, iar în orele următoare norii vor mai persista şi vor fi condiţii să mai cadă câţiva stropi de ploaie. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperatura aerului va urca până în jurul valorii de 14 grade Celsius.

În Capitală, vremea va fi frumoasă şi din ce in ce mai caldă, astfel că vineri temeratura maximă va depăşi pragul unei zile de vară şi se va opri la 26 de grade Celsius. La început de weekend însă vor mai mulţi nori, vântul se anunţă activ şi vor fi cel mult 19 grade în termometre. Pe de altă parte nopţile vor aduce temperaturi plăcute.

Ne oprim cu datele despre vremea de la noi şi vedem care sunt condiţiile meteo acum în zona principalelor aeroporturi europene. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri