Simona Halep, după câştigarea titlului la Madrid: „Jocul meu din 2014-2015 nu putea să dispară dintr-odată”

Data publicării:
halep dupa finala madrid

„Simt că am făcut un progres destul de mare la jocul meu, sunt mult mai agresivă, am un joc de zgură destul de bun, serviciul mi-a mers bine, returul a fost bun, cred că per total tot jocul a mers foarte bine săptămâna asta și sper și în continuare să meargă la fel”, a declarat Simona Halep pentru corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu.

Ea a vorbit şi despre emoţiile de pe teren, adesea puse pe seama unor eşecuri.

„Întotdeauna sunt nervoasă pe teren. Sunt nervi negativi, nervi pozitivi. Săptămâna aceasta totul s-a transformat într-o emoție pozitivă. Am avut încredere și m-am simțit foarte bine pe teren. Am așteptat, am muncit zi de zi și am crezut că o să-mi revin”, a mărturisit Simona Halep.

Cu un serviciu mult îmbunătățit și un joc solid per total, Simona Halep (24 de ani) spune că acesta e cel mai important titlu al său de până acum. I l-a înmânat chiar Nadia Comăneci, "Zeița de la Montreal".

Simona țintește, acum, un al 13-lea trofeu și speră ca acesta să fie unul la un turneu de Grand Slam. Se apropie Roland Garros, iar zgura pariziană i-ar putea aduce titlul mult visat. Acolo a jucat o finală în 2014, pierdută în fața Mariei Șarapova, tocmai cea care, în același an, o învinsese și în ultimul act la Madrid, acolo unde de această dată a triumfat, în absența rusoaicei suspendate pentru dopaj, scrie digisport.ro

„Jocul meu din 2014-15 nu putea să dispară dintr-odată. Nu am câștigat un singur turneu și să zic că a fost întâmplare. Am fost trei ani acolo sus, câștigând turnee, știam că o să-mi recapăt încrederea și că o să am un joc solid din nou”, a mai declarat Simona Halep în exclusivitate pentru Digi24 şi Digi Sport.

Halep și-a asigurat un cec de 912 mii de euro și o mie de puncte WTA, care o vor duce de luni pe locul 5 în clasamentul mondial.

Anul viitor îşi va apăra trofeul în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.  

Citiți și:

CTP: Acum pot să-i spun din nou Simonei „Mangusta”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri