VIDEO. Regretul lui Lucian Bute

Data publicării:
bute cu jack batut
(VIDEO. Secvenţe din timpul partidei)

Deși este mulțumit de felul în care a boxat, Bute regretă că nu a început în forță duelul cu Badou Jack.

„Am un singur regret, că nu am fost agresiv mai devreme, să dau drumul mai mult la brațe, asta i-a permis să câștige primele reprize. Am terminat meciul în forță, dar nu a fost suficient pentru a-i lua centura”, a declarat Lucian Bute pentru Digi Sport.

El a vorbit despre adversarul său cu foarte mult fair-play.

Sunt fericit de performanța pe care am realizat-o, asta a demonstrat că fac parte din elita boxului mondial. Badou Jack este un gentleman, nu a fost arogant deloc, nu a avut declarații acide. Este un campion și merită tot respectul. Am avut undeva la 200 de lovituri mai multe decât Badou”, susține Lucian Bute, deși statisticile arată altceva.

Cred că a fost un rezultat echitabil din punctul meu de vedere, au fost foarte multe reprize strânse. El a avut centura, a fost un avantaj, iar arbitrii au înclinat balanța către el”, a spus Bute.

Potrivit statisticii computerizate, Badou Jack a trimis cu aproape 100 de lovituri care și-au atins ținta mai multe decât Bute. Suedezul a avut 278 de lovituri câştigătoare, în timp ce Bute a avut doar 179, ceea ce înseamnă că Lucian a câştigat 3 sau, cel mult, 4 runde.

Lucian Bute așteaptă acum un meci cu câștigătorul dintre James DeGale și Badou Jack. „Am făcut un meci spectaculos și cu DeGale. Probabil va fi o unificare între cei doi și mi-ar plăcea să am o revanșă cu câștigătorul, anul viitor”, este dorința românului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri