Ce prime încasează tricolorii „mici” pentru calificarea lor mare

Data publicării:
nationala U21

FRF a premiat naţionala sub 21 de ani cu un total de 200 de mii de euro pentru calificarea istorică la Euro. Aşteptările Federaţiei au crescut. Răzvan Burleanu vrea să îi vadă pe oamenii lui Rădoi în semifinalele turneului final.

Răzvan Burleanu îi va premia pe tricolorii mici pentru calificarea la EURO. Banii vin de la UEFA: aproape 500.000 de euro va primi FRF pentru performanţa naţionalei U21, însă doar o parte din această sumă va ajunge la jucători.

Citiți și:  Calificare România U21-Liechtenstein U21, 4-0. Calificare după 20 de ani la un turneu final al CE de tineret

Întrebat despre primele care vor reveni jucătorilor, Răzvan Burleanu, președintele FRF a evitat să menționeze vreo sumă exactă.  „Sumele nu le pot confirma, nici infirma, sunt întotdeauna confidențiale, dar banii sunt pregătiți”, a spus șeful FRF.

Burleanu are, în schimb, aşteptări mari de la tricolori şi la Euro, în timp ce Mirel Rădoi îndeamnă la prudenţă.

„Cu siguranță ne-am dori – și ar fi o performanță istorică – să terminăm între primele 4 națiuni ale Europei”, a spus Burleanu.

„Trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să acceptăm ideea că nu avem aceeași valoare ca Franța, Anglia, Spania. E adevărat că ne putem bate cu ele, dar asta nu înseamnă că suntem favoriți pentru câștigarea Campionatului European”, a spus Mirel Rădoi.

Tricolorii mici își vor afla adversarii din grupa de la Euro pe 23 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri