Christoph Daum, viitorul selecționer al României a ajuns la București. Ar putea avea un salariu colosal

Data publicării:
daum

Christoph Daum a sosit astăzi în țară și va fi prezentat mâine, în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitelui Executiv, care va începe la ora 18:00. Jurnaliștii de la Bild au anunțat și salariul pe care îl va avea antrenorul pe banca tricolorilor. 1.1 milioane de euro pe an ar încasa neamțul, căruia i-a fost propus un contract pe doi ani, cu obiectiv calificarea la Cupa Mondiala din Rusia. În exclusivitate pentru Digi Sport, Daum nu a vrut sa dea detalii concrete despre negocierile cu oficialii de la Casa Fotbalului.

Reporter: Sunteţi un antrenor scump?
Christoph Daum: Ce înseamnă un antrenor scump? Uneori 1 euro înseamnă o mulţime de bani, iar alteori 100 de euro constituie o investiţie bună, deci ce înseamnă scump?
Reporter: Nu ştiu. Bugetul este sub un milion.
Christoph Daum: Am spus 1 euro, nu am spus un milion. 5Nu spun sume rotunde. Am lucrat în Turcia, iar uneori s-a întâmplat că am spus 1 euro, iar jurnaliştii de acolo au scris 1 milion de euro. Nu am spus niciodată 1 milion de euro.

România ar fi prima natională antrenată de Christoph Daum, în cei 30 de ani de carieră. Până acum, germanul a activat doar la echipe de club.

Daum a câștigat titlul în Bundesliga, cu VfB Stuttgart, în 1992 şi Supercupa Germaniei, tot cu Stuttgart, un an mai târziu, titlul cu Beşiktaş, în Turcia, în 1995, Supercupa Turciei, cu aceeași echipă, dar în 1994, două titluri consecutive cu Fenerbahce 2004, 2005, precum și eventul cu Austria Viena în 2003.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri