Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Reghecampf după meciul cu Dinamo

Data actualizării: Data publicării:
fani steaua

Suporterii „roș-albaștri” și-au pierdut răbdarea pe finalul manșei retur (1-3 cu Dinamo) din semifinalele Cupei Ligii și i-au cerut demisia antrenorului Laurențiu Reghecampf. După meci, fanii s-au îndreptat spre autocarul vicecampioanei, unde au continuat să scandeze „demisia”, scrie digisport.ro.

FCSB a pierdut cu scorul general 2-7 dubla manșă cu Dinamo din semifinalele Cupei Ligii. Fanii îl consideră pe Reghecampf principalul vinovat pentru umilința suferită cu eterna rivală și în ultimele minute din întâlnirea de miercuri seară, de pe Arena Națională, au scandat împotriva tehnicianului de 41 de ani.

Totuşi, tehnicianul e convins că postul lui nu este în pericol, menţionând încă o dată că e convins că va câştiga titlul. „Nu am ce să îmi reproşez”, a spus încă o dată Reghecampf, criticând lipsa de agresivitate a jucătorilor.

Imediat după golul marcat de Hanca, din lovitură de la 11 metri, mulți dintre fanii Stelei au plecat din peluză, în semn de protest față de atitudinea jucătorilor. Susținătorii n-au plecat însă acasă, ci i-au așteptat pe jucători în zona vestiarelor, acolo unde se afla autocarul.

În momentul în care jucătorii au ajuns la autocar, aceștia au fost huiduiți copios de toți cei prezenți. Cel mai uzitat refren folosit de fani a fost „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”. Fotbaliștii au ieșit de la vestiare cu capetele plecate și s-au suit în tăcere în autocar.

Au fost însă doi jucători care au fost aplaudați: Denis Alibec și Florin Tănase. Suporterii au apreciat atitudinea celor doi fotbaliști și au spus că altul ar fi fost rezultatul final dacă toată echipa ar fi evoluat precum aceștia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri