Florin Andone, primul gol în tricoul lui Deportivo

Data actualizării: Data publicării:
andone bun

Florin Andone a reuşit în sfârşit să marcheze pentru Deportivo La Coruna. Atacantul român a deschis scorul pentru galicieni, în meciul din deplasare cu Granada, din etapa a 11-a din La Liga, scrie digisport.ro.

Fotbalistul de 23 de ani a înscris în minutul 64 al partidei de pe Estadio Nuevo Los Carmenes. Andone a câştigat un duel în viteză cu un fundaş advers, apoi a tras în Ochoa. Portarul mexican nu a reuşit să reţină, iar fostul golgheter de la Cordoba a avut prezenţa de spirit să urmărească faza şi a trimis în poartă cu piciorul stâng.

Din păcate pentru Florin Andone, Deportivo nu a reuşit să păstreze avantajul până la final, gazdele egalând prin autogolul portarului polonez Przemyslaw Tyton, în minutul 81.

În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar La Coruna a ajuns la al patrulea meci la rând fără victorie în campionat.

Exceptând meciul din prima etapă, cu Eibar, Florin Andone a fost mereu titular la Deportivo La Coruna. Românul a avut nevoie de 30 de şuturi pentru a înscrie primul său gol în tricoul galicienilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri