Fotbaliștii români care joacă într-un film de Hollywood

Data actualizării: Data publicării:
fotbalisti generic

Fotbaliştii de la Sănătatea Cluj se pregătesc să dea lovitura. Direct la Hollywood. Joacă într-un film cu actori populari, printre care australianul Liam McIntyre, faimos după rolul din seria „Spartacus”. „See You Soon” se filmează, în mare parte, la Cluj.

„See You Soon” este o poveste de dragoste plină de ingrediente hollywoodiene clasice menite să-i aducă succesul. Nimic nu lipseşte: glorie, bani, o dramă şi o iubire neaşteptată.

Pe scurt: un celebru fotbalist american care se accidentează în timpul calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

În timpul recuperării, înrâlneşte şi se îndrăgosteşte de o rusoaică, mamă a unui copil.

Se cunosc pe un vas de croazieră, iar povestea lor de dragoste începe în timpul unei vizite într-unul dintre oraşele port în care vasul ancorează.

Personaje principale sunt Ryan, interpretat de actorul australian Liam McIntyre, şi Lana, modelul rus Jenia Tanaeva, cea care a şi scris scenariul.

„Povestea este o ficţiune. Câteva elemente din viaţa mea, viaţa mea personală, câteva întâmplări provocatoare, m-au inspirat şi bineînţeles au devenit părţi din scenariu”, spune Jenia Tanaeva, actriţă.

„Jucăm fotbal aici, puteţi vedea ce se întâmplă în spate unde toţi băieţii joacă. A trebuit să învăţ să devin cel mai bun jucător din lume într-o săptămână. Toate antrenamentele pe care le-am făcut pentru Spartacus nu fac cât o zi de fotbal jucat încontinuu. Mi-am zis la finalul zilei: Fotbalul este greu. Sunt mult mai obosit acum decât am fost după toate bătăliile din Spartacus. Ca actor întotdeauna e distractiv să înveţi ceva nou”, spune Liam McIntyre, actor.

În film joacă şi alţi actori consacraţi care nu sunt la primele experienţe în România.

„Primul meu film a fost filmat aici, acum circa 5 ani. Pentru asta, România ocupă un loc special în inima mea. Mă simt minunat aici şi înainte de a reveni chiar am exersat cuvintele învăţate în limba română. Le spun tuturor: „Eşti minunată” sau „Eşti drăguţă”. E corect?”, spune Poppy Drayton, actriţă.

„Am mai fost în Bucureşti, la Sighişoara. Pentru mine e ca o vacanţă romantică pentru că mă gândesc că pe aici a umblat mama mea. Ea a părăsit Transilvania când avea 12 ani, iar de fiecare dată când ajung în România mă gândesc la ea”, spune Harvey Keitel, actor.

Pentru un film în care personajul principal e un fotbalist faimos, era nevoie şi de coechipieri. Aşa au ajuns să fie actori fotbaliştii de la Sănătatea Cluj, o echipă din Liga a III-a.

„E ceva inedit pentru noi , am zis să încercăm şi asta, dar e grea şi obositoare (meseria)”, spune Csaba Kis, antrenor Sănătatea Cluj.

See you soon” se filmează în România, Grecia şi Rusia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri