Moartea lui Ekeng | FRF anunță primele măsuri. Ce nu știa Răzvan Burleanu și știau ziariștii

Data publicării:
burleanu

Începând de astăzi, observatorul de joc va avea obligația, împreună cu medicul delegat, să verifice cu precizie tot ceea ce înseamnă dotările unei ambulanțe”, a declarat sâmbătă Răzvan Burleanu, președintele FRF.

În mod cert, avem o anchetă și o anchetă care va evidenția vinovații, astfel încât așteptăm și noi concluziile acestei anchete”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Sunt şi amănunte care i-au scăpat lui Răzvan Burleanu. Regulamentul prevede ca doar echipele gazdă să aibă medic la meciurile pe care le organizează. În urmă cu două etape, Petrolul a mers doar cu maseurul la Iaşi. Mişălericu a fost şi el aproape de o tragedie: a rămas întins pe gazon, dar şi-a revenit, după intervenţia medicului echipei adverse.

Răzvan Burleanu: Eu vă spun că este exclus ca acest lucru să se întâmple în competițiile de Liga 1, Liga 2, a treia.....e o obligație foarte clară...dacă știți o asemenea situație.

Jurnaliști: Păi s-a întâmplat. La Iași, cu Petrolul, petroliștii n-au avut doctor, a fost consultat jucatorul de medicul de la Iași.

Burleanu: Mdaa...

Petrolul ocupă ultimul loc în Liga 1. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri