REZUMAT VIDEO. Steaua a câștigat Cupa Ligii în prelungiri

Data publicării:
minge fotbal poarta generic

Steaua a câştigat pentru a doua oară la rând Cupa Ligii. Pe Arena Naţională, roş-albaştrii au ratat prima ocazie prin Enache. Concordia Chiajna putea intra în avantaj la pauză, dar Cristescu a nimerit bara. Steaua a deschis scorul după o oră de joc. Bălgrădean a respins lovitura de cap a lui Golubovic, iar Momcilovici a fost pe fază şi nu a iertat. Golubovic a mai avut o şansă uriaşă să înscrie la primul său oficial în tricoul roş-albastru. Pe final, Pena a egalat şi a trimis partida în prelungiri. În minutul 110, Muniru a fost faultat în careu de Serediuc şi arbitrul a dictat penalty. Hamroun a transformat elegant şi Steaua s-a impus cu 2 la 1.

LIVE VIDEO AICI, PENTRU ABONAȚII RCS & RDS

LIVE TEXT AICI


Finala Cupei Ligii, amânată din sezonul trecut din cauza programamului naționalei României înainte de Euro 2016, aduce față în față două echipe cu stări de spirit diametral opuse. În timp ce roș-albaștrii au ambiții mari, legate de accederea în grupele unei competiții europene, ilfovenii par a fi marcați de incidentele din Turcia. Delegația celor de la Concordia a ajuns la București sâmbătă seară, în jurul orei 20:00, după mai multe ore de așteptare la Istanbul în așteptarea ok-ului pentru zbor, scrie digisport.ro.

Vicecampioana nu va miza pentru acest meci pe trei jucători de bază, Fernando Varela și Mihai Pintilii (accidentați) și Alexandru Chipciu, care luni va pleca la Bruxelles pentru a face vizita medicală la Anderlecht. De asemenea și Ovidiu Popescu are probleme medicale și nu a fost inclus în lot. În rest, Laurențiu Reghecampf va trimite pe teren tot ce are mai bun la dispoziție, mai ales că nu este obligat, în această competiție, să folosească jucători sub 21 de ani.

Finala Cupei Ligii va avea loc duminică 17 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, a confirmat LPF. Steaua - Concordia va fi în direct la Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Formațiile probabile

STEAUA: Fl. Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic - Sulley, Achim - Adi Popa, N. Stanciu, Hamroun - Tudorie

CONCORDIA: Bălgrădean - Feussi, Tincu, Mamele, Bucurică - Melinte, B. Madeira - N. Roșu, M. Cristescu, Grădinaru - Pena

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri