REZUMAT VIDEO. Supercupa României, al patrulea trofeu pentru giurgiuveni

Data publicării:
supercupa

 

Pe o ploaie torenţială, Astra a câştigat a doua Supercupă din istorie. Suspendat, Şumudică a luat loc în tribună, la fel ca noul selecţioner, Daum. 


Astra a ratat şi prima ocazie a meciului - Marc a scos lovitura de cap a lui Fabricio. Silviu Lung s-a ciocnit apoi cu Păun şi ambii au avut nevoie de intervenţia medicilor. Portarul n-a mai rezistat decât până la pauză, în timp ce clujeanul a continuat cu capul bandajat. CFR a încercat să păstreze trofeul în oraşul propriu, dar Cristian Lopez nu l-a păcălit pe Gavrilaş. Fără accidentaţii Alibec şi Daniel Niculae, veteranul Teixeira a jucat atacant şi a ratat o șansă bună pe final.

Ploaia şi-a pus până la urmă amprenta pe scor - mingea trimisă înapoi de Larie s-a oprit într-o baltă, iar din respingere De Amorim a marcat decisiv.

Clujenii au ratat cu poarta goală în prelungiri, iar Astra câștigat cu 1 la 0 și Supercupa merge la Giurgiu. 



LIVE VIDEO AICI, PENTRU ABONAȚII RCS & RDS

LIVE TEXT AICI

În minutul 28, meciul a fost întrerupt pentru câteva minute. Silviu Lung se lovește de Păun după ce a ieșit la o centrare. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Partida s-a reluat după 4 minute.

Prima repriză s-a încheiat cu 0-0 pe tabela de marcaj. A fost o repriză cu trei cartonașe galbene, toate primite de jucători ai CFR Cluj.

William De Amorim a înscris în minutul 86 cu un şut din afara careului, trimiţând mingea în poarta lăsată goală de Marc.


Partida va avea loc pe Cluj Arena și va fi prima în care dacă la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, se va trece direct la loviturile de departajare. Întâlnirea va fi arbitrată de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Valentin Avram, rezervă fiind Marcel Bîrsan.

Astra va avea 3 absențe extrem de importante în duelul cu învingătoarea din Cupa României. Atacanții Denis Alibec și Daniel Niculae sunt accidentați în timp ce antrenorul Marius Șumudică este suspendat. De partea cealaltă, ardelenii nu vor avea nicio absență.

Duelul se anunță unul extrem de echilibrat, ținând cont că în ultimele două meciuri s-au înregistrat remize cu goluri, 2-2 respectiv 1-1. În februarie 2016, CFR a fost aproape să câștige la Giurgiu, unde a condus cu 2-0, însă dubla lui Boldrin a adus o remiză nesperată Astrei.

ECHIPELE PROBABILE:

Astra (4-3-3): Lung jr. - Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Junior Morais - Boldrin, Lovin, Takayuki - Boudjemaa, Teixeira, De Amorim
Antrenor: Cristian Petre

CFR Cluj (4-4-2): Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - Jakolis, Petrucci, Ruiz, Păun - Negruț, Bud 
Antrenor: Vasile Miriuță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri