Statuie pentru Lionel Messi

Data publicării:
messi statuie-1

Pe Aleea Gloriilor, care onorează eroii sportivi ai Argentinei, a fost dezvelită o statuie a starului Barcelonei. Nu au lipsit nici membrii selecționatei alb-albastre din 1986, care au câștigat Cupa Mondială. Cu toții au declarat la unison că își doresc ca Messi să se răzgândească și să continue în tricoul echipei naționale.

„Cred că este doar o decizie luată la cald, din frustrarea de a nu câştiga nimic. Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, va reevalua ceea ce a declarat şi va rămâne la echipa naţională”, a spus Hector Enrique, fost internațional argentinian.

La rândul său, Luis Islas, tot un fost internațional, a spus că „retragerea lui Messi vine ca urmare a momentului dificil prin care trece. Este, cu siguranţă, cea mai grea perioadă de până acum, dar nu cred că este finalul. Va analiza situaţia, o va evalua şi consider că va continua să joace pentru Argentina”.

În cei 11 ani de la debut, Messi a adunat 112 selecții. Cu 55 de reușite, este cel mai bun marcator din istoria Argentinei. În vârstă de 29 de ani, Messi a pierdut ultimul act al Cupei Mondiale din 2014 și finalele ultimelor doua ediții ale Copei America.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri