CSM București a câștigat bronzul în Liga Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
csm bucuresti handbal

CSM București s-a clasat pe locul al treilea la turneul Final Four 2017, găzduit în Ungaria. Tigroaicele au învins formația muntenegreană Buducnost cu scorul de 26-20. Urmează să se dispute finala între Gyor și Vardar.

Echipa bucureșteană a dominat aproape întreaga partidă, fiind condusă doar de două ori, la începutul meciului.

Pentru CSM au marcat Gullden 9 goluri, Manea 3, Martin 3, Ayglon 2, Mehmedovici 2, Brădeanu 2, Niombla 2, Curea 1, Dache 1, Torstensson 1, iar de la Buducnost s-a remarcat Bulatovici, cu 5 reuşite.

Pentru Cristina Neagu (3 goluri) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Buducnost, ea urmând să evolueze din sezonul viitor chiar la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Neagu s-a despărţit în lacrimi de colegele ei de la Buducnost.

Cum a decurs meciul

Final de meci: CSM Bucureşti - Buducnost 26-20. Victorie categorică pentru CSM Bucureşti, care şi-a asigurat medaliile de bronz în Liga Campionilor.

Min.55: CSM Bucureşti - Buducnost 24-17. Echipa lui Per Johansson păstrează diferenţa în finala mică a Ligii Campionilor.

Min.49: CSM Bucureşti - Buducnost 23-16. Iulia Curea a profitat de faptul că muntenegrencele au scos portarul şi a dus scorul la 23-16, iar CSM-ul se îndreaptă spre medalia de bronz.

Min.48: CSM Bucureşti - Buducnost 22-16. Gullden a ajuns la nouă goluri în acest meci, iar Carmen Martin a înscris pentru cea mai mare diferenţă contra lui Buducnost, de şase goluri.

Min.45: CSM Bucureşti - Buducnost 20-15. Campioana României s-a distanţat la cinci goluri după o nouă aruncare de la şapte metri transformată de Isabelle Gullden.

Min.40: CSM Bucureşti - Buducnost 18-14. Majda Mehmedovic a distanţat-o din nou pe CSM la patru goluri.

Min.35: CSM Bucureşti - Buducnost 15-13. Gullden a marcat din şapte metri şi e cea mai bună marcatoare a româncelor din acest meci, cu cinci reuşite.

Pauză la Budapesta: CSM Bucureşti - Buducnost 13-12. Final slab de repriză al româncelor. Campioana Muntenegrului a încheiat primele 30 de minute cu un handicap de un singur gol.

Min.26: CSM Bucureşti - Buducnost 12-8. Campioana României păstrează avantajul de patru goluri contra echipei Cristinei Neagu.

Min.21: CSM Bucureşti - Buducnost 10-6. Antrenorul campioanei Muntenegrului a solicitat time-out după o nouă paradă a Paulei Ungureanu.

Min.16: A şasea paradă din acest meci pentru Paula Ungureanu, care "închide" poarta celor de la CSM Bucureşti.

Min.13: CSM Bucureşti - Buducnost 9-4. Al treilea gol al Oanei Manea şi reuşita Majdei Mehmedovic au distanţat-o şi mai mult pe CSM Bucureşti în acest meci. Echipa lui Per Johansson arată cu totul altceva faţă de semifinala de sâmbătă. 

Min.10: CSM Bucureşti - Buducnost 7-4. Campioana Europei de anul trecut s-a distanţat la trei goluri după a doua reuşită a suedezei Gullden. Paula Ungureanu a avut o serie de intervenţii foarte bun în acest start de partidă.

Min.6: CSM Bucureşti - Buducnost 4-3. Aurelia Brădeanu a adus-o în premieră în avantaj pe CSM.

Min.4: CSM Bucureşti - Buducnost 3-3. Cristina Neagu a marcat deja două goluri în acest meci, însă Isabelle Gullden a egalat pentru campioana României. 

Min.3: CSM Bucureşti - Buducnost 2-2. Început echilibrat de partidă la Budapesta.

Fetele de la CSM s-au întâlnit ultima oară cu muntenegrencele într-o dublă din grupele aceleiaşi competiţii, în urmă cu doi ani. Atunci au pierdut în tur, însă şi-au luat revanşa în meciul al doilea. Echipa din București a fost eliminată în femifinale de Gyor și nu a putut astfel să lupte pentru păstrarea trofeului câștigat anul trecut.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...