Handbal feminin. CSM Bucureşti a câştigat al doilea titlu la rând

Data actualizării: Data publicării:
csm handbal-1

Imediat după încheierea partidei cu „U'', sărbătoarea „tigroaicelor'' a început, cu braziliencele Mayssa Pessoa și Ana Paula Rodrigues oferind o mostră de samba, scrie Agerpres.

După o scurtă retragere la vestiare, jucătoarele au revenit pe parchetul Sălii Polivalente pentru a primi tricourile roșii de campioane, medaliile și buchete de flori. Suedeza Isabelle Gullden a fost prima, urmată de Iulia Curea și de toate celelalte componente ale lotului și membri ai staff-ului, încheind cu antrenorul Kim Rasmussen. Premierea a fost făcută de antrenoarea federală Nicoleta Alexandrescu și de secretarul general al Federației Române de Handbal, Mihai Bocan.

Trofeul de campioană a fost oferit de președintele FRH, Alexandru Dedu, pivotului Oana Manea, căpitanul echipei, iar apoi s-au destupat șampaniile, s-au aruncat confetti și campioanele au sărbătorit pe acordurile melodiei '„We Are The Champions'' a trupei Queen.

Lotul echipei în acest sezon a fost format din Mayssa Pessoa, Jelena Grubisic, Alina Iordache — portari, Maria Fisker, Iulia Curea, Fernanda Da Silva, Ana Paula Rodrigues, Bianca Bazaliu, Linnea Torstensson, Line Jorgensen, Elena Nicula, Isabelle Gullden, Oana Manea, Cristina Vărzaru, Carmen Martin, Ekaterina Vetkova, Aurelia Brădeanu, Cristina Nan, Deonise Fachinello (plecată în iarnă).

Staff-ul tehnic a fost format din antrenorul principal Kim Rasmussen, secunzii Adrian Vasile și Rasmus Poulsen.

CSM are şase puncte avans faţă de HCM Baia Mare, pe care o va întâlni vineri, de la ora 18, în direct pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri