C.T. Popescu: „După mine asta ar fi finala de la Madrid, între Halep și Bouchard”

Data publicării:
ctp 29 septembrie

Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu spune că nu este surprins de rezultatul meciului din sferturile de finală de la Madrid, câștigat de Simona Halep, nu este o surpriză, deoarece românca nu a avut o adversară experimentată. Cristian Tudor Popescu mai spune că se așteaptă la o finală între Simona Halep și Eugenie Bouchard.

Nu a avut o adversară pe măsura precedentelor, Roberta Vinci și Samantha Stosur. E un meci care mă bucură foarte mult prin rezultatul lui dar nu mă surprinde. A avut în față o jucătoare tânără, puternică, cu lovituri foarte tari, dar neexperimentată, departe de perversitatea loviturilor lui Vinci sau Stosur”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep s-a calificat astăzi în semifinalele turneului de la Madrid după ce a învins-o pe Coco Vandeweghe în două seturi, câștigate în mai puțin de o oră, cu 6-1, 6-1.

Cele două victorii care puteau să fie înfrângeri câștigate la limită în fața unor jucătoare foarte experimentate și periculoase au dus la acest rezultat în fata lui Coco Vandeweghe. Astfel de victorii grele, muncite, pe muchie de cuțit într-un mare turneu duc spre semifinală, spre finală. Încrederea ei a crescut de la meci la meci și cred că are șanse considerabile și în semifinală, fie că va juca cu Bertens, fie cu Sevastova”, a mai spus jurnalistul.

El a vorbit și despre șansele Simonei Halep în semifinale, cu cele două posibile adversare: „Mai periculoasă mi se pare Sevastova, cu toate că a bătut-o la Sttutgart clar Simona. E o jucătoare mai inteligentă, are un joc mai variat decât al lui Bertens. Bertens e mai puternică, lovește bine foarte tare, dar nu posedă niște arme tactice deosebite și, în forma Simonei, i-ar fi mai ușor să contracareze jocul lui bertens”.

Cristian Tudor Popescu adaugă că, indiferent de adversara pe care o va avea, cel mai important este că Simona Halep se simpe bine psihic și e favorită la titlul de la Madrid.

După mine cam asta ar fi finala, între Simona și Bouchard”, a spus jurnalistul. El arată că Eugenie Bouchard e „într-o revenire absolut extraordinară după doi ani de eclipsă totală, în care n-a mai reușit nici măcar o semifinală de turneu.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri