Ce crede Simona Halep despre Arina Sabalenka, adversara sa din semifinalele de la Cincinnati 2018

Data actualizării: Data publicării:
sabalneka simona shenzhen

Neînvinsă pe hardul de peste Ocean, Simona Halep va avea parte de un meci de foc în semifinalele de la Cincinnati. Arina Sabalenka a devenit o sperietoare pentru jucatoarele din top 10. În ultima lună, a eliminat patru! 

Simona Halep şi-a creat o aură de invincibilitate, după ce a reuşit să treacă fără emoţii la Cincinnati de două adversare în aceeaşi zi, figură reuşită şi la precedentul turneu, Rogers Cup, unde a şi triumfat.
O adevărată maratonistă, Halep a obţinut în faţa Lesiei Tsurenko al optulea succes în ultimele nouă zile. Pentru liderul mondial urmează duelul cu Aryna Sabalenka, numărul 34 WTA, în direct la Digi Sport 1, sâmbătă seară, nu mai devreme de ora 23:00.
Singura confruntare directă de până acum a fost în acest an la Shenzhen, în sferturi, când Halep s-a impus cu 6-2, 6-2, în turneul pe care l-a câştigat atât la simplu, cât şi la dublu, alături de Irina Begu.

Ce crezi că s-a schimbat în jocul ei? a fost întrebată Simona Halep.
„Nu ştiu, pentru că nu am mai jucat de atunci, dar observ că este foarte încrezătoare în propriile forţe şi loveşte mingea foarte puternic. Va fi o mare provocare, cu siguranţă. Eu sunt aici să dau tot ce am şi să lupt pentru a câştiga”, a declarat Simona Halep înaintea meciului din semifinalele de la Cincinnati.

Nature Valley International - Day Seven
Foto: Guliver/Getty Images

La rândul ei, bielorusa are cuvinte de apreciere pentru mult mai experimentata ei adversară: „Este o jucătoare tare, o adevărată luptătoare care întoarce toate mingile şi care se mişcă foarte bine pe teren”, a spus Arina Sabalenka despre Simona Halep.

Citiți aici cine este Arina Sabalenka și ce „victime” a făcut printre jucătoarele de top.

Meciul Halep - Sabalenka e în direct la Digi Sport 1, de la ora 23:00.

Citiți și: 

Turneul suspinelor. Numele mari care au ieșit din competiție până acum la Cincinnati

Modestie și recunoștință marca Halep: Am avut noroc cu „on-court coaching”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri