INTERVIU Ce spune Simona Halep despre omul care a ajutat-o să devină nr.1 WTA

Data actualizării: Data publicării:
halep interviu naum

Ajutată de Darren Cahill să devină numărul unu în lume, Simona Halep e încântată de sfaturile australianului. Simona recunoaște însă că, în anumite momente, nu prea le aude. Interviul integral cu liderul WTA, realizat de Radu Naum, îl puteţi urmări în materialul video atașat.

Ajunsă numărul 1 mondial, Simona Halep are un ajutor de nădejde. Australianul Darren Cahill este cel care a determinat-o în multe momente pe campioana noastră să-și ridice nivelul de joc. Simona recunoaște însă că au existat și momente mai tensionate între ei. Unul a avut loc la Miami, în timpului partidei cu Johanna Konta.

Simona Halep: E impecabil la time out, e un zeu, le zice atât de bine și nu-ți vine să-i zici: intră tu și joacă, dacă le știi pe toate. Am spus multe, vrute și nevrute, dar asta nu m-am gândit să spun. Le zice prea bine, iar eu nu sunt în stare mereu să asimilez tot ce zice și să pun și în practică, însă după meci - eu mă uit foarte des la meciurile mele - eu ascult ce zice între pauze și, într-adevăr, are un discurs aproape de perfecțiune mereu.

Radu Naum: Câteodată nu-l auzi?

Simona Halep: Fiind presiunea și toată energia...

Radu Naum: Dar de ce-l chemi, daca nu-l auzi?

Simona Halep: Pentru că de multe ori m-a ajutat și am auzit ce a spus și de multe ori am pus în practică.

Urmăriți în materialul video de mai sus interviul integral cu Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri