Cum au trăit românii meciul Simonei Halep

Data actualizării: Data publicării:
romani halep herastrau

Meciul din încheierea turneului feminin de la Roland Garros a fost aşteptat ca o sărbătoare de fanii tenisului din toată România. Pe terase, în parcuri sau în pieţe, zeci de mii de oameni au urmărit în direct partida, bucurându-se la fiecare minge câştigată şi suferind alturi de Simona Halep la fiecare punct cedat letonei Jelena Ostapenko. La final, oamenii au avut lacrimi în ochi, dar sunt siguri că Simona Halep poate obţine un titlu de Grand Slam la următoarea ocazie.

Pe peluza din Herăstrău, mii de bucureşteni au trăit meciul cu intensitate.

„Pacat, mare pacat pentru ea. Mare norocoasă tipa aia, Ostapenko, i-a intrat tot. A fost într-o zi în care i-a intrat tot. A noastră a încercat, asta e viața. Nu avem ce să facem”, spune un suporter.

„Trist. Ne așteptam să câștige. Ne doream foarte mult. Fiind cumva mai tânără, probabil a aruncat tot ce a avut în meci”, spune alt suporter.

În Piața Unirii din Cluj-Napoca, peste 2.000 de oameni au urmărit finala pe un ecran gigant pe care în cursul săptămânii au rulat filme înscrise la Festivalului de Film Transilvania.

Sunt un mare fan de tenis. Văzând că lumea se încinge cu această finală, ne-am gândit să facem o proiecție în aer liber”, spune Tudor Giurgiu, director TIFF.

Şi Terasele din Portul Tomis - Constanţa au fost pline de turişti şi localnici care au urmarit-o pe Simona Halep cu sufletul la gură.

La final, oamenilor parcă nu le-a venit să creadă că sportiva lor favorită a pierdut.

„Un meci foarte solicitant, atât pentru Simona, cât și pentru noi, în al doilea set ne-am fi aşteptat să îşi urmeze cursul firesc, dar iată că puștoaica ne-a oferit surprize”, spune un suporter.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri