Darren Cahill, gest fără precedent față de Simona Halep. Ce s-a întâmplat în tribune la sfârșitul finalei de la Cincinnati

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep si Darren Cahill
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep a pierdut, duminică seară, finala turneului Premier 5 de la Cincinnati, la o săptămână după ce își adjudecase titlul la Montreal. Halep a fost învinsă aseară, cu scorul 2-6, 7-6 (6), 6-2, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA.

Simona Halep si Darren Cahill
Foto: Guliver/Getty Images

Halep a ratat o minge de meci în tiebreak, în setul secund. A fost momentul în care ceva parcă s-a rupt în jocul ei, în setul al treilea părând că a renunțat foarte ușor la luptă.

Darren Cahill, cel care de obicei o ajuta să se relaxeze și să revină în joc, nu a mai putut face „minuni” și de data aceasta. Dimpotrivă, Halep a părut că refuză să renunțe  la negativism, iar sfaturile antrenorului nu au ajuns la ea. Jucătoarea din România i-a cerut inclusiv să nu o mai aplaude atunci când pierde game-urile.

- Nu mai aplauda când greşesc punctele!
- În regulă, nicio problemă. 

După ce a ratat o minge de meci, Halep şi-a pierdut definitiv speranţa în setul decisiv. Sfaturile lui Cahill n-au mai funcţionat.

- Ai şansa să revii şi să reuşeşti. Ultimele două gameuri au fost grozave. Luptă din greu!
- Am avut o şansă, dar acum e foarte greu!
- Luptă din greu! Haide! 

„Poate nu a fost atât de bine azi, dar vom mai avea momente frumoase de acum înainte“, a spus Halep la final de meci. Un mesaj de mulțumire pentru echipa sa.

În tribună însă mai erau doar preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Andrei Cristofor. Darren Cahill nu a mai stat și la festivitatea de premiere, preferând să părăsească arena imediat după ultima minge.

Citiți și: 

GALERIE FOTO. Kiki Bertens, povestea „devoratoarei” de jucătoare top 10

VIDEO. Ca Ilie Năstase pe vremuri. Lovitura incredibilă cu care Simona a entuziasmat WTA

Ce urmează pentru Simona? Halep și-a dezvăluit impresiile și planurile după finala pierdută

VIDEO Simona Halep, mesaj pentru fani, în New Haven: "Îmi pare rău, trebuie să mă odihnesc”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri