Efectul Halep! Fanii îsi vând biletele la FedCup pe internet

Data actualizării: Data publicării:
2018 Australian Open - Day 4
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 18: Simona Halep of Romania celebrates winning a point in her second round match against Eugenie Bouchard of Canada on day four of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 18, 2018 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Kolbe/Getty Images)

Toate biletele pentru partida România - Canada s-au epuizat în timp record pentru că în echipă urma să joace fostul lider mondial. După ce Simona a anunţat că nu poate să participe fiindcă turneul din Australia a epuizat-o, fanii încep să îşi vândă tichetele la mica publicitate.

Pe lângă pasionaţii de tenis, mulţi cumpăraseră bilete pentru partida de FedCup de la Cluj-Napoca doar ca să o vadă pe Simona. Cel mai ieftin tichet a costat 75 de lei şi s-a transformat acum în dezamăgire. Aşa că sute de anunţuri de vânzare umplu internetul.

Vânzător: „Pentru că nu mai vine Simona Halep. Nu are rost să mai bat drumul până la Cluj.”

Simona a făcut deplasarea la Cluj cu echipa FedCup, iar simpatizanţii au tras nădejde că o vor vedea pe teren. Astăzi, însă, Halep nu a mai lăsat loc de speranţă.

"Voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important", a scris ea pe Facebook.

Simona Halep: „Este prioritatea mea să am grijă de sănătate și până nu sunt complet sănătoasă nu o să joc.”

Dezamăgirea celor care îşi vând biletele poate fi bucuria pasionaţilor de tenis. La casele de bilete nu mai sunt tichete, dar le găsesc pe internet.

Echipe de FedCup a României va lupta cu Canada în turul I din a doua Grupă Mondială. Duelul de la Cluj-Napoca va fi transmis de Digi Sport pe 10 şi 11 februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri