Lozinci anti-PSD la Montreal. C. T. Popescu: Dacă aş fi fost acolo, muream de gât cu ăla sau cu ăia

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri atitudinea celor care au strigat lozinci anti-PSD în timpul finalei de la Montreal.

„Simona Halep îşi trăieşte legenda. Spuneam după Roland Garros că Simona a devenit dintr-o mare jucătoare o legendă a tenisului. Aşa arată o legendă vie. O jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă aş fi fost acolo muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine. Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale.

Citiţi şi:

Simona Halep, mesaj pentru românii care au strigat lozinci anti-PSD în timpul finalei

VIDEO. Sloganul anti-PSD, strigat de un român în timpul finalei de la Montreal

Acel gunoi, gunoiul ăla cu ochi se numeşte român. Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. În general au fost nişte insi cu voci de alcolişti pe acolo. Unul s-a trezit să zbiere: bate-o, mă!, când servea Simona. Săraca a făcut semn: termin', domnule, odată!. Dobitocul ăla nu îşi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, că nu ştie româneşte”, a comentat momentul respectiv Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri