Prima declarație a Simonei, după calificarea în finala de la Cincinnati

Data actualizării: Data publicării:
simona crop getty
Foto: Guliver/GettyImages

„Am luptat cum am făcut-o în fiecare zi aici, în acest turneu”, a spus Simona Halep, surânzătoare, după calificarea, pentru a treia oară, în finala turneului Premier de la Cincinnati. Ea a recunoscut însă că a fost o victorie pe care a obținut-o la capătul unui meci dificil cu Arina Sabalenka.

Foto: Guliver/GettyImages

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Susținută de un public entuziast, Simona a ținut mai întâi să le mulțumească fanilor și a evocat un moment din timpul meciului în care cineva din public i-a strigat, la o minge, că a fost norocoasă. „Da, a fost noroc. A fost minunat și sunt fericită că voi juca a doua finală în două săptămâni”, a declarat Halep.

Ea a vorbit despre adversara pe care a avut-o, tânăra, dar puternica Arina Sabalanka, remarcându-i serviciul și mărturisind că se uita de fiecare dată pe board-ul de statistici la viteză și că a fost greu să returneze mingile, dar a încercat să se miște cât a putut de mult și să o oblige să joace pe extremitatea terenului. „Cred că am câștigat acest meci pentru că am luptat până la capăt”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren.

Întrebată despre finala cu Kiki Bertens de duminică, Simona crede că are șanse, dacă va lupta așa cum a făcut-o în tot acest turneu. Știe că va fi un meci dificil, că adversara ei este foarte încrezătoare, dar, a spus Simona: „Și eu sunt la fel, va fi o mare provocare și pentru mine să câștig încă o finală, dar până atunci vreau să trăiesc meciul, să dau tot ce am și să joc în fața unei mulțimi atât de frumoase de spectatori. Vă mulțumesc!”, a încheiat Simona Halep.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe Kiki Bertens, nr.17 WTA, în fața căreia a câștigat de trei ori și a pierdut o dată. Olandeza, care a eliminat-o pe Petra Kvitova, se află la a treia finală a sezonului și a opta a carierei (5 câștigate, două pierdute). 

Dacă va câștiga finala, Simona Halep ar deveni prima jucătoare care reușește dubla Rogers Cup-Cincinnati.

Partida este programată duminică, la ora 21:00, ora României, și va fi transmisă de Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri