Simona, în sferturi la Roland Garros | CTP: Dacă îl dai pe dracu, s-ar putea să-l primeşti pe fiu-su

Data publicării:
ctp 2

Cristian Tudor Popescu este deranjat de comentariile din presă potrivit cărora Simona Halep are acum cale liberă pentru a câștiga Roland Garros-ul, pentru că a scăpat de o adversară periculoasă, Garbine Muguruza, care a fost eliminată în optimi. Cum poți să spui așa ceva? se întreabă CTP. „E evident că dacă îl dai pe dracu, s-ar putea să-l primești pe fiu-su”, a atras atenția jurnalistul, la Digi24.

Simona a jucat foarte bine în meciul din optimi disputat împotriva Carlei Suarez Navarro. A fost concentrată, adunată, cu mentalul cu care a început acest Roland Garros și care este cel mai bun mental pe care l-a avut la începutul acestui turneu de-a lungul anilor, spune Cristian Tudor Popescu. El subliniază însă că adversara Simonei, Carla Suarez Navarro, a avut o zi proastă, în care „nu a arătat nimic și a intrat cu capul în pământ încă de la prima minge”, fiind lipsită de tonicitate și demotivată.

„Trebuie să fie foartă conştientă Simona că a avut în faţă o umbră a lui Suarez Navarro şi să rămână foarte concentrată, conectată pentru meciul dificil care o aşteaptă, fie că va juca cu Zvitolina, fie cu revelaţia turneului, croata Martici”, a arătat Cristian Tudor Popescu. El a recunoscut că a avut emoții pentru acest meci dintre Halep și Navarro și e foarte important ca Simona „să nu se îmbete cu apă plată”

„Și mai vreau să spun ceva. Citesc - şi mă ia durerea de cap - prin presă. Citesc: Simona are cale liberă, a scăpat de o adversară periculoasă. E vorba de Muguruza. Cum poţi să spui asta? E evident că, dacă îl dai pe dracu, s-ar putea să-l primeşti pe fiu-su. Mladenovici - care aţi văzut ce nivel de joc are, în finala de la Madrid, meci excepţional, printre cele mai bune din cariera Simonei - şi care acum arată un tenis şi mai puternic pe teren propriu, o învinge pe Muguruza şi să spui că Simona a scăpat! O aşteaptă eventual franţuzoaica Kiki, care e într-o formă deosebită. Să nu mai facem astfel de aprecieri, pentru că arată că o cobeală”, a cerut Cristian Tudor Popescu.

„Important e ca Simona să-şi menţină mentalul de mangustă cu care a început turneul. În rest, să nu ne mai bucurăm în legătură cu alte rezultate!”, a îndemnat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri