Sugestia lui CTP pentru Ion Țiriac: Să facem din Cluj capitala tenisului românesc!

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Cristian Tudor Popescu îi face o sugestie omului de afaceri Ion Țiriac:  turneul pe care și l-a mutat la Budapesta, pentru că nu mai avea condiții pentru a fi organizat la București, să-l aducă la Cluj. Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureștiul nu e în stare, a spus la Digi24 Cristian Tudor Popescu, impresionat de atmosfera în care s-au desfășurat meciurile din FedCup, în urma cărora România a revenit în Grupa Mondială.

Cristian Tudor Popescu spune că nu e nicio surpriză în faptul că România a câștigat competiția cu Elveția, pentru că Simona Halep a întâlnit două jucătoare cu mult sub nivelul ei, iar „simpatica” Timea Bacsinszky, adversara Irinei Begu, a fost într-o stare fizică modestă. Sigur, e minunat că România va juca din nou în Grupa Mondială, acolo unde îi este, de altfel, și locul, dar marele câștigător este publicul și tenisul românesc, a declarat CTP la Digi24.

Clujul a arătat că poate fi o capitală a tenisului românesc, s-a achitat extraordinar de această sarcină, iar publicul a fost formidabil, în opinia comentatorului. „Aproape că aș spune că n-am văzut la București, de-a lungul anilor, un public atât de cald, atât de implicat, de entuziast, cum este publicul de la Cluj și de aceea i-aș face o sugestie lui Ion Țiriac: să își mute turneul, cel care se desfășoară acum la Budapesta, Open-ul României, și care nu se mai poate desfășura acum în București pe Arenele BNR din motivele știute, i-aș sugera lui Ion Țiriac să discute cu autoritățile locale, cu Primăria Clujului și să organizeze Open-ul României la Cluj. Cred că merită Clujul asta și merităm noi toți, iubitorii de tenisului din România, să avem din nou atât Openul României, cât și turneul WTA care s-a organizat la București în ultimii ani în niște condiții improprii, uneori triste, să fie mutat și el la Cluj! Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureștiul nu e în stare!”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

(Comentariul integral în materialul video de mai sus)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri