VIDEO. Victorie cu nervi pentru Sorana Cîrstea

Data publicării:
2017 Australian Open - Day 7
FOTO: Gulliver/GettyImages

Sorana Cîrstea a reușit calificarea în turul al treilea al turneului de la Miami, după o partidă în care a avut mai multe răbufniri nervoase. A aruncat cu racheta, cu sticlele cu apă și s-a certat cu arbitrii.

Revenită pe teren pentru reluarea meciului cu Anastasia Sevastova, întrerupt la 6-4 în tie break, Sorana Cîrstea a avut nevoie de doar un punct pentru a câștiga primul set, în turul al doilea la Miami.

Actul secund al disputei cu numărul 25 mondial a fost mult mai intens. După trei breakuri consecutive, românca a reușit să-și facă serviciul și s-a distanțat la 3-1. Nu a fost însă de ajuns - enervată de o dublă greșeală cu care i-a făcut cadou letonei game-ul, Sorana a răbufnit și a aruncat cu racheta, după ce a câștigat unul dintre cele mai frumoase puncte ale meciului.

Câteva scăpari ale arbitrilor au scos-o din minți pe a 65-a jucatoare a lumii.  A fost o decizie greșită. Cum poți să nu vezi așa ceva... Mingea a fost pe linie, din nou”, a protestat Sorana.

Penalizată cu un punct, românca nu a reușit să-și revină și a cedat setul cu 3-6.

Mult mai calmă în decisiv, Cîrstea a condus cu 4-1. Sevastova a dat semne de revenire și s-a apropiat la 4-3. A fost doar un foc de paie - românca s-a impus cu 6-3 și s-a calificat în turul al treilea al turneului din Florida.

Pentru un loc în optimi, Cîrstea va juca împotriva fostului lider WTA, Caroline Wozniaki, a 12-a favorită la Miami.

Video și detalii despre desfășurarea partidei, aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri