Irina Begu atrage atenția specialiștilor: „A devenit o prezență stabilă într-un sezon agitat”

Data publicării:
begu victorie getty

Foto: Gulliver/GettyImages

Meciul pe care Irina Begu l-a câștigat eroic în fața lui CoCo Vandeweghe (6-7, 7-6, 10-8), după mai mult de trei ore și jumătate de joc, i-a determinat pe jurnaliștii site-ului tennis.com să ofere un amplu articol dedicat jucătoarei noastre.

După sferturi de finală la Charleston și Madrid, Begu a ajuns până în semifinale la Roma, unde a fost eliminată de Serena Williams. La aceste turnee, ocupanta locului 28 WTA a obținut victorii în fața jucătoarelor de top, precum Azarenka, Muguruza, Sabine Lisicki sau Eugenie Bouchard.

„Spre deosebire de conaționala sa mai talentată, Simona Halep, Begu știe că nu va câștiga bazându-se doar pe talent. În timp ce colegele sale de circuit mai bine clasate trebuie să facă față așteptărilor, Begu își poate ține capul plecat și să joace următorul meci. Nu este la acel stadiu al carierei în care să aibă așteptări mari la un turneu major. Poate că a beneficiat de pe urma atenției acordate Simonei Halep în România. Begu își poate vedea liniștită de treabă fără a simți prea multă presiune din afară. Fie că pierde sau câștigă, Begu a devenit o prezență stabilă într-un sezon agitat”, scrie tennis.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri