Anchetă la liceu, după ce mai mulți profesori au fost bârfiți de elevi pe Facebook

Data publicării:
FACEBOOK-AFP Mediafax Foto-LEON NEAL

Liceul „Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca, aflat în top trei cele mai bune licee din oraş, este subiectul unui mare scandal. Elevii au creat un grup pe Facebook în care făceau comentarii nepotrivite pe seama profesorilor şi râdeau de fotografiile acestora. Chiar şi unii dintre adolescenţi admit acum că au întrecut măsura.

Într-adevăr, au fost câteva mai exagerate, erau ticuri de-ale lor pur şi simplu, chestii pe care le zic tot timpul şi poze de-ale lor luate de pe Facebook sau site-uri”, a povestit un elev. Distracţia liceenilor a luat sfârşit, însă, când un elev le-a arătat profesorilor cum erau bârfiţi. Administratorii au şters imediat grupul, dar au rămas câteva copii ale discuţiilor, făcute de colegul care i-a demascat. De aici, directorii au început ancheta.

Toţi elevii care au avut postări considerate insultătoare la adresa profesorilor au fost chemaţi la şcoală, împreună cu părinţii lor, pentru a da declaraţii în faţa unei comisii constituită în cadrul liceului. 

Se pare că s-a depăşit un pic limita bunului-simţ. S-a mers mai departe, până la atac la persoană şi s-a mers până în zona pornografiei”, a declarat Valentin Cuibuș, inspector general şcolar ISJ Cluj. Directorii liceului vor anunţa săptămâna viitoare sancţiunile pentru elevii care şi-au bârfit profesorii pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri