Fostul ministru delegat pentru mediu de afaceri Lucian Isar a ajuns în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

ACTUALIZARE.  Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, a fost audiat astăzi timp de două ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în calitate de martor. La plecare a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti.

În schimb o reacţie a avut Victor Ponta, care a scris pe o reţea de socializare că în timpul mandatului de premier a primit o informare privind o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru, referindu-se la Lucian Isar. Fostul premier spune că acesta ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important.

Fostul ministru i-a dat însă replica lui Victor Ponta şi l-a anunţat că îl va da în judecată. El susţine că Victor Ponta se simte exclus din dezbaterea publică şi că aruncă acuzaţii calomnioase în spaţiul media.

Embed:

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta(2012), se află în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost citat în calitate de martor într-un dosar de corupție.

Lucian Isar nu a dat declarații presei la intrarea în sediul DNA.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!