Temperaturi de peste 30 de grade spre finalul săptămânii în mare parte din ţară

Data publicării:
caldura - vreme - meteo-1

La noapte

În orele următoare, în ţară vor mai fi averse locale însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului, mai ales la munte, în centrul şi în estul ţării. Cantităţile de apă mai pot depăşi 20 de litri pe metru pătrat. Minimele vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.

În Bucureşti, norii vor rămâne şi peste noapte, iar temperatura va coborî la 15 grade Celsius.

Mâine

În cursul zilei, în ţară, vremea va fi instabilă în centrul, estul şi sudul ţării, unde aversele vor apărea din loc în loc. Vântul va avea intensificări în aceste regiuni şi, izolat, poate cădea grindină. În rest, vremea va fi frumoasă, iar maximele se vor încadra între 23 şi 32 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Oltenia.

Mâine, în Capitală, norii vor fi numeroşi şi sunt aşteptate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Termometrele vor indica până la 27 de grade, iar presiunea aerului va rămâne la valori confortabile.

Prognoza până duminică

Atmosfera va rămâne uşor instabilă şi în prag de weekend, cu averse mai ales la munte şi în regiunile estice şi sud-estice. De altfel, în Bărăgan şi Dobrogea, mai rămân condiţii de ploaie şi la finalul săptămânii.

În rest, vremea devine frumoasă şi se încălzeşte foarte mult. Temperaturile maxime vor depăşi 30 de grade Celsius în mare parte din ţară. Duminică se vor atinge 34 de grade Celsius în vestul ţării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri