Trei oameni au murit şi alţi doi au fost grav răniţi în timpul unei curse ilegale de motociclete ce se desfăşura, noaptea trecută, în localitatea Ghermănești, în apropiere de Capitală. Un bărbat care şi-a turat motorul la maximum a scăpat bolidul de sub control şi a lovit, în plin, un grup de tineri care asista la spectacolul ilegal.

Embed:

Accidentul a avut loc aseară, la 12:30, în Ghermănești la ieșirea spre Autostrada 3. Deși au trecut foarte multe ori de la accident, Poliția Ilfov oferă foarte puține informații.

Cert este că a fost o cursă ilegale de autoturisme și motociclete, la care au participat și mai mulți spectatori.

În timpul unei curse, un motoclicist de 27 de ani din județul Dâmbovița care ar fi circulat cu peste 200 de kilometri la oră a scăpat motocicleta de sub control și a intrat în plin în grupul de spectatori de pe marginea drumului.

Doi bărbați de 25 de ani au fost uciși pe loc, alți doi tineri de 24 și 28 de ani au fost grav răniți și au suferit multiple traumatisme la cap, membre, torace. Aceștia au fost transportați imediat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde au fost operați. Medicii au spus că starea lor este extrem de gravă și sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Motociclistul care a produs accidentul din Ghermănești a fost și el extrem de grav rănit, iar astăzi și-a pierdut viața pe patul spitalului.

Embed:

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!