Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit

Data publicării:
ap ap


Actualizare 21:30. Alex Pascu a murit. El și-a pierdut viața după ce a aterizat pe aeroportul din Franța. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit dinainte să aterizeze pe aeroport, iar în cele din urmă medicii nu au mai putut să facă nimic ca să îl salveze. Medicii l-au resuscitat pe Alex Pascu pentru 45 de minute.

Bilanțul total se ridică la 51 de morți.


Alex Pascu nu a renunţat nicio clipă să lupte pentru viaţa sa. E un munte de om, era sănătos tun şi numai asta şi eforturile medicilor l-au ţinut în viaţă până acum. Acesta este avionul speranţei pentru el. Aeronava roşie trebuie să îl ducă în siguranţă până la Paris. Va fi internat într-o clinică specială de chirurgie plastică şi reparatorie.

Familia sa dorea încă de acum câteva zile să fie transferat, dar doctorii s-au opus. Zborul în străinătate a fost aprobat doar după ce starea sa a fost mai bună.

Basistul formaţiei Goodbye to Gravity respiră cu ajutorul aparatelor, are arsuri puternice pe corp, pe căile respiratorii, iar sângele îi este infectat cu substanţele toxice pe care le-a inhalat în club. Incendiul l-a surprins pe scenă alături de ceilalţi patru colegi ai săi. Încăperea a fost cuprinsă de flăcări, din tavan cădeau bucăţi aprinse de lemn şi cu greu a apucat să ajungă spre ieşirea îngustă a clubului. L-au salvat pompierii. Din acea noapte a fost internat la Spitalul Floreasca.

Alex Pascu face muzică de ani de zile şi a reuşit să pună pe picioare una din cele mai bune trupe de rock-metal din România.

Alex Pascu şi Andrei Găluţ sunt singurii doi membri ai formaţiei Goodbye to Gravity care au rămas în viaţă. Cei doi chitarişti, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în incendiu, iar Bogdan Enache, bateristul, și-a pierdut viața acum câteva zile. El nu a rezistat zborului către Elveţia. Trebuia să fie transferat într-o clinică de acolo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri